Despre MyRoadTrip.ro

E abia miercuri. Ești la birou si încerci să fii pozitiv, așa că pui problema astfel: e deja mijlocul săptămânii! Bineînțeles, începi să te gândești rapid la weekend și la ce ai de gând să faci cu timpul tău liber. Nu vrei să stai în casă, asta-i clar! Dar încotro să te îndrepți? Îți trebuie o ieșire din tot ce înseamnă orășenesc. Îți trebuie un plan bun.
De la astfel de stări și idei a pornit MyRoadTrip.ro. De la nevoia de a părăsi citadinul la final de săptămână și de a cutreiera. Dar și din dorința de a face cunoscute locuri în care poți să ajungi rapid și unde să găsești tot ce ai nevoie pentru a simți că evadezi din banal și rutină.

MyRoadTrip.ro este despre destinații de weekend care cuprind zone speciale unde merită să faci un popas, un picnic, despre obiective demne de vizitat și fotografiat, dar și despre activități care implică puțină adrenalina și mult FUN!
Să nu credeți că am citit review-uri pe net și am publicat aici informațiile aflate! Fiecare dintre rutele pe care le veți găsi pe MyRoadTrip.ro a fost parcursă de Rasty, Șerpașul (Rasty Petzalis Gabriel). El a mers pe fiecare drum propus, a oprit la fiecare punct recomandat pentru picnic, a mâncat în fiecare restaurant despre care povestește, a fotografiat și filmat tot ce i-a plăcut și a experimentat toate activitățile pe care le prezintă. Traseele de weekend pe care vi le propunem sunt complete, ușor de străbătut și potrivite oricui are chef de puțină aventură.
Și, pentru ca recomandările să fie complete, fiecare traseu a fost parcurs cu un model diferit Volkswagen, SUV sau compact, ales de Șerpașul în funcție de planul de călătorie pe care și l-a propus. La finalul fiecărui voiaj a povestit despre criteriile care i-au influențat decizia în ceea ce privește mașina aleasă și despre experiența la volan. Totul, pentru ca voi să fiți cât mai bine pregătiți pentru o călătorie formidabilă!
MyRoadTrip.ro este un proiect pus în mișcare de MIDOCAR, în colaborare cu Șerpașul.

Despre Șerpașul