Despre Șerpașul

Îl știți de la Radio Guerrilla, unde are rubrica numită chiar Șerpașul (în fiecare vineri, de la 11:30), din competițiile off-road sau de la Academia Titi Aur unde desfășoară, în parteneriat, proiecte de training teoretic și practic pentru conducerea defensivă pe teren accidentat.
Șerpașul are peste 20 de ani de experiență în competiții off-road. Este cel care a obținut, în 2010, în premieră pentru o țară din Europa, recunoașterea offroad-ului ca sport auto.
În viața de zi cu zi conduce un Volkswagen Multivan, o mașină simbol atunci când te gândești la excursii, aventură, campare în locuri minunate sau drumuri presărate de peisaje magnifice. Turismul de aventură este unul dintre hobby-urile lui, pe care a reușit, alături de turismul 4×4, să îl transforme într-o activitate profesională.
Așa se face că, de la momentul în care Șerpașul a devenit posesorul Multivan-ului și până la dezvoltarea proiectului MyRoadTrip.ro, a mai fost timp doar de câteva discuții, un plan pus temeinic pe hârtie și stabilirea traseelor pe care le va parcurge.